O nás

Kto sme?

Spoločnosť EDEL VENT, s.r.o., založená v roku 2004, vstúpila na trh s ventilátormi v reakcii na nedostatok kvalitných individuálnych riešení v celoeurópskom meradle. S viac ako 20 rokmi skúseností a neustálym rozvojom v oblasti priemyselných ventilátorov a odsávacích systémov sa EDEL VENT stal významným hráčom v odvetví. Od svojho vzniku dodala firma viac ako 2000 vysokovýkonných priemyselných radiálnych ventilátorov na celosvetové trhy.

Vzájomná spolupráca

Spoločnosť EDEL VENT, s.r.o., patrí do skupiny, ktorú tvoria dve spoločnosti, tie vzájomne spolupracujú a spoločne ponúkajú široké portfólio vlastných výrobkov a služieb. Obe spoločnosti sídlia na západe Slovenska v meste Levice.

Druhou zo spoločností z firemného zoskupenia je IDO EET – Levické strojárne, s.r.o.

Spoločnosť IDO EET – Levické strojárne, s.r.o., je modernou a dynamicky sa rozvíjajúcou firmou, ktorá pôsobí na trhu viac ako 25 rokov a má medzinárodnú pôsobnosť v oblasti strojárenskej výroby. Hlavná činnosť spoločnosti je výroba a dodávky zariadení pre energetiku, petrochemický priemysel, papierenský a drevospracujúci priemysel a metalurgiu. Výrobné kapacity celej firemnej skupiny sú sústredené v spoločnosti IDO EET – Levické strojárne, s.r.o. Produkty vyrobené v tejto spoločnosti smerujú na domáce a zahraničné trhy.

Edel Vent - logo

EDELVENT V ČÍSLACH

0
Rokov
0+
Spokojných zákazníkov
0+
Aplikácii

Čo robíme?

Hlavným pilierom spoločnosti je vývoj, dizajn a výroba priemyselných radiálnych ventilátorov. S podporou vlastného najmodernejšieho softvéru na dizajn ventilátorov, firma poskytuje nadštandardné služby vrátane dodávok, diagnostiky a servisu. Zákazníci môžu očakávať individuálne navrhnuté radiálne ventilátory presne podľa ich požiadaviek, čo zabezpečuje optimálnu účinnosť a výkon. Používané sú výlučne komponenty od renomovaných európskych výrobcov, čím sa zaručuje vysoký štandard kvality, spoľahlivosti a prístupu k náhradným dielom na každom kontinente.
Druhou kľúčovou oblasťou, na ktorú sa naša spoločnosť zameriava je vývoj, dizajn a výroba  odprašovacích, odsávacích systémov a vzduchotechnických komponentov.

Aká je naša vízia?

Spoločnosť EDEL VENT, s.r.o., má víziu stať sa popredným výrobcom radiálnych ventilátorov na európskom trhu. Chceme byť považovaní za symbol spoľahlivých a vysoko kvalitných radiálnych ventilátorov. Neustále sa snažíme posúvať hranice v oblasti prevádzkovej spoľahlivosti, prepracovaným produktom a zákaznícky orientovanou službou v podobe diagnostiky, záručného a pozáručného servisu, pričom spokojnosť zákazníkov je v našich očiach prvoradá. Naša vizionárska snaha spočíva v poskytovaní celkovej starostlivosti, ktorú neustále zdokonaľujeme, a tým prinášame pridanú hodnotu našim klientom. S naším odhodlaním, kvalifikovaným tímom a technickým zázemím disponujeme všetkým potrebným na dosiahnutie našich vízií v budúcnosti.

Čo sú naše hlavné hodnoty?

  • Orientácia na zákazníka
    Náš zákazník je vždy na prvom mieste. Sme oddaní poskytovať výrobky a služby, ktoré najlepšie vyhovujú potrebám a očakávaniam našich zákazníkov.

  • Kvalita
    Snažíme sa dosahovať najvyššiu kvalitu vo všetkom, čo robíme. Od našich produktov po služby, kvalita je neoddeliteľnou súčasťou našej značky.

  • Odbornosť
    Naša firma je postavená na odbornosti a schopnostiach našich ľudí. Stále sa vzdelávame a zlepšujeme, aby sme vždy ponúkali najlepšie riešenia.

  • Inovatívnosť
    Vyzývame sa neustále hľadať nové a lepšie spôsoby, ako uspokojiť potreby zákazníkov a inovovať v našom odvetví.

  • Zodpovednosť
    Sme zodpovední voči našim zákazníkom, zamestnancom a prostrediu. Aktívne pracujeme na minimalizovaní nášho ekologického vplyvu a podporujeme etické obchodovanie.

  • Integrita
    Držíme sa najvyšších etických noriem vo všetkých aspektoch našej práce a vzťahov.

  • Udržateľnosť
    Sme zaviazaní k udržateľnému podnikaniu a snažíme sa minimalizovať negatívny vplyv na životné prostredie.

  • Tímový duch
    Podporujeme spoluprácu a komunikáciu v tíme. Veríme, že sila tímu nás posúva ďalej.

  • Otvorenosť
    Vítame nové nápady a pohľady. Otvorene komunikujeme a podporujeme rozmanitosť